Bezoek Ieper

nl     fr     en

IDEAAL VOOR TIJDENS EEN CITYTRIP !

NU

-60%

 
ABSOLUTE GARANTIEVERKLARING : NIET TEVREDEN = GELD TERUG !!!../Garantieverklaring/Garantie.html

De Westvlaamse stad Ieper dweept met haar militaire verleden van WO.I. De stad lag toen in het oog van de storm. Maar ook het oudere militaire verleden is nog alomtegenwoordig in de prachtig bewaarde omwallingen en vestingtorens. Daarnaast zijn er nog enkele stadspoorten aanwezig en telt de stad menig historische gebouwen en plaatsen. Een bezoek aan Ieper betekent een duik in het verleden.


Bezoek deze stad via de razend populaire 7CQ fotowandeling, ideaal voor een dagje uit met familie, vrienden of collega’s (als teambuilding activiteit bv.). Dit nieuwe en unieke wandelconcept leidt u op enkele uren tijd langsheen alle belangrijke bezienswaardigheden, en wel op een superleuke manier. Iedere maand zijn er duizenden Belgen, Nederlanders, Fransen die ergens een 7CQ stadswandeling lopen... probeert u het zelf ook maar eens uit... plezier voor groot & klein gegarandeerd!

Klik op de foto links om de verkorte voorbeeldversie van deze 7CQ fotowandeling te bekijken. Het 7CQ wandelconcept is erg eenvoudig van aard en wordt erin uitgelegd (zie ook “Concept” hierboven)...


Naast deze standaardversie bestaat er ook een speciale versie met effectfoto’s (voorbeeld klik) en een versie met zwartwitfoto’s. U bekomt alle 3 deze versies samen (pdf formaat) in het 7CQ wandelpakket Ieper voor slechts 5,95 EUR in totaal, voor een hele dag plezier aldus.


Indien u de onderstaande vraag beantwoordt, krijgt u bovendien GRATIS één extra 7CQ wandelpakket om nog een andere 7CQ stad (hieronder aangegeven) te bezoeken, voor 1 extra dag plezier dus!


Voor een GRATIS offerte mbt. een TEAMBUILDING voor (grote) groepen, in een 7CQ stad naar keuze: klik hier...

Promowandelpakket 1:  
DE ARDENNEN../Promopakketten/Ardennen.html
Promowandelpakket 2:
DE ZEE../Promopakketten/De_Zee.html
Promowandelpakket 3: 
VLAAMSE KUNSTSTEDEN../Promopakketten/Vlaamse_Kunststeden.html
Overzichtskaart../Overzichtskaart/Overzichtskaart.html
Speciaal aanbod voor groepen../Groepen_NL/Groepen_NL.html

Noot: door het versturen van dit webformulier verklaart u zich akkoord met de onmiddellijke ontvangst van deze beide 7CQ wandelpakketten (in pdf) voor slechts de helft van de prijs, dwz. voor 5,95€ ipv. 11,90€. Betaling van dit bedrag kan via overschrijving of credit card, binnen de 48u na ontvangst van de automatische reply mail met alle benodigde informatie.

Door hieronder te klikken kan u deze 7CQ wandeling onmiddellijk downloaden in pdf à 5,95€, na betaling via credit card. Belangrijk is wel dat u op het einde van de betaalprocedure klikt op “RETURN TO 7CQ” om de betreffende verborgen webpagina te openen: