“7CQ” TEAMBUILDING


nl     fr     en

IDEAAL VOOR TIJDENS EEN CITYTRIP !

 
GRATIS OFFERTE (VOOR ONBEPERKT AANTAL DEELNEMERS !)../Garantieverklaring/Garantie.html

Het aantrekkelijke zit in het 7CQ wandelconcept zelf, dat zeer eenvoudig en uniek is. Lees meer...

Het event is mogelijk in meer dan 25 Belgische steden (zie kolom rechts) en kan op eenderwelke dag in het jaar worden georganiseerd. U kan het event volledig zelf organiseren of met behulp van een 7CQ coördinator. Voor een gratis offerte met event-scenario, aangepast in funktie van o.a. de grootte van de groep en de beschikbare tijd, kan u best onderstaand webformulier invullen (of anders een emailtje sturen naar info.7cq@gmail.com of contact opnemen via telefoon op +32 475 60 03 86).


Als voorbeeld kan u hier een verkort wandelteam mapje bekijken van de stad Antwerpen.


NIEUW: in sommige 7CQ steden kan de wandeling ook gedaan worden via IPADS - als voorbeeld kan u hier de ipad file bekijken voor Hasselt. U kan zich hieromtrent verder informeren via +32 475 60 03 86.

Tot onze tevreden klanten kunnen wij rekenen: Eandis, Het Rekenhof, Totalgaz, Truvo, SD Worx, Swift, Tucrail, Barnum school, Beaver, Imcodi, en vele andere.

7CQ - DE NUMMER 1 IN (HIPPE) WANDEL-EVENTS

Op zoek naar een superleuke groepsactiviteit of team building event in uw regio, die gegarandeerd door alle deelnemers gesmaakt wordt, en die bovendien uiterst betaalbaar is (typisch ca. 7 EUR pp)?

Groepen, bedrijven, verenigingen en scholen doen steeds vaker beroep op een “7CQ wandel event” om werkelijk iedereen een superleuke dag te laten beleven: Avontuur met een vleugje cultuur...!

Lees hier de reacties er maar even op na...

Promowandelpakket 1:  
DE ARDENNEN../Promopakketten/Ardennen.html
Promowandelpakket 2:
DE ZEE../Promopakketten/De_Zee.html
Promowandelpakket 3: 
VLAAMSE KUNSTSTEDEN../Promopakketten/Vlaamse_Kunststeden.html
Overzichtskaart../Overzichtskaart/Overzichtskaart.html
Origineel verjaardagscadeau of kerstcadeau?
Schenk een 7CQ
Geschenkenbon